top of page

B&B Reeburg | Vijf kamers met een nostalgisch tintje

DE KAMERS

 

Vijf sfeervolle kamers liggen op de eerste verdieping van ons huis en hebben vanuit de dakkapelletjes alle een prachtig uitzicht. De twee kamers aan de voorzijde kijken vrij uit op Landgoed Schoonoord, de twee aan de achterzijde op de fraaie achtertuin met boomgaard en vanuit de kamer aan de westzijde van het huis heeft u zicht op de naastgelegen weilanden.

 

Hoewel ons B&B helemaal nieuw is, is er wel een link met het verleden. De kamers van ons B&B zijn namelijk vernoemd naar historische buitenplaatsen en landgoederen die in en rondom Oostkapelle liggen.

U kunt een kamer boeken voor minimaal twee nachten. Alle kamers zijn voorzien van twee luxe eenpersoons hotelboxsprings met topper. Slapen doet u onder een echt Texeler wollen dekbed, dat lekker koel is in de zomer en heerlijk warm in de winter. De badkamer is voorzien van een wc, wastafel en praktische inloopdouche. Badderen kunt u in het ligbad, waar heerlijk geurende bad- en doucheproducten van Scottish Fine Soap klaarliggen om uzelf uitgebreid te verwennen. Verder is er op de kamers een flat TV, mini-koelkastje, een zitje en een waterkoker om gezellig een kopje koffie of  thee mee te zetten of een soepje te bereiden.

In de hele B&B is gratis wifi. Uw auto parkeert u gratis op ons privé parkeerterrein. Verder is in ons B&B een lift aanwezig. Heeft u een lichamelijke beperking en is traplopen lastig of onmogelijk, dan kunt u daar te allen tijde gebruik van maken.

VOORWAARDEN:

• Huisdieren zijn niet toegestaan.

• In het hele B&B geldt een rookverbod.

 

HET ONTBIJT

's Morgens wacht u beneden in de gezellige ontbijtruimte een heerlijk ontbijt, bereid met zoveel mogelijk producten van biologische oorsprong en echte Zeeuwse streekproducten. Heeft u speciale dieetwensen, dan kunt u dat altijd aangeven!

bottom of page